TAXI MUIDEN SCHIPHOL

Woont u in Muiden en heeft u een taxi nodig naar Schiphol of van Schiphol naar Muiden? Kortom bij Taxi Muiden Schiphol staat wij klaar voor iedereen op het moment dat zij een taxi nodig hebben! Desondanks het grote aanbod aan taxibedrijven probeert Taxi Muiden Schiphol zich namelijk te onderscheiden. Door namelijk een goede service en een voordelig tarief aan te bieden. U betaalt bij Taxi Muiden Schiphol altijd een vast tarief. Daardoor hoeft u dus niet op onverwachte extra kosten te rekenen, zoals bij de meeste andere taxibedrijven gebeurd. Het team van Taxi Muiden Schiphol bestaat uit behulpzame en klantvriendelijke taxichauffeurs die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan.

 

ALTIJD VASTE LAGE TARIEVEN

Aangezien wij bij Taxi Muiden Schiphol vaste lage tarieven hanteren betaalt u nooit te veel. Hoewel wij service hoog in het vaandel hebben staan, zijn onze Schiphol Tarieven voordeling en transparant.  Hieruit volgt dat u ten allen tijden weet waar u aan toe bent. Echter kunt u ook bij ons de Schiphol Tarieven eerst vooraf berekenen voordat u de boeking plaats. Daarnaast krijgt u van ons altijd een bevestiging van u reservering, nadat u een reservering heeft geplaats via de website. Onze diensten zijn dag en nacht voor u bereikbaar, of u nou s’ avonds laat een taxi nodig heeft of s’ochtends vroeg. Wij kunnen daardoor onze diensten 24/7 aanbieden.

 

TAXI RESEVEREN

U taxi reserveren bij Taxi Muiden Schiphol doet u makkelijk en snel via ons online bestelformulier. Door middel van dit formulier kunt u de prijs van u rit bereken, als u daarmee akkoord bent kunt u de rest van het formulier invullen om de bestelling af te ronden. Indien gewenst heeft u tijdens het reserveren de mogelijkheid om tevens gelijk een retourrit te reserveren

 

PRIVETAXI

Omdat u bij Taxi Muiden Schiphol altijd in een eigen taxi reist. Dus geen taxi die u hoeft te delen met anderen, reist u comfortabel en snel naar de luchthaven. Dit geldt namelijk voor zowel het brengen als het ophalen vanaf Schiphol Airport. Daarentegen bieden wij ook de mogelijkheid om een tussenstop te maken, mits van te voren aangegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er meerdere personen die met u meereizen onderweg moeten worden opgehaald. Voor extra ophaaladressen binnen dezelfde plaats rekenen wij normaal €10,- toeslag tenzij anders afgesproken. Echter als u via een andere plaats reist is de toeslag afhankelijk van de extra reisafstand en extra reistijd. Zodoende kunt u voor meer informatie bellen/mailen met de centrale voor een juiste prijsopgave.

 

WAGENPARK

Daarnaast wordt u in onze taxi’s altijd veilig gebracht naar u bestemming, door middel van één van onze luxe en comfortabele auto’s. Ons wagenpark bestaat uit onder andere uit Mercedes en Volkswagen. Deze auto’s zijn altijd netjes, schoon en rookvrij, zodat u zonder enige last kunt reizen. Onze chauffeurs helpen u onder andere met het in en uitladen van uw bagage. Indien nodig kunnen zij u verder assisteren op de luchthaven. Het is bij ons mogelijk om te reizen in drie verschillende soorten wagens. Zoals,  de normale personenauto , een stationwagen, maar ook taxibusje’s . Waardoor er ook met groepen gereisd kan worden. Zodoende is het bij ons namelijk ook mogelijk, om gebruik te kunnen maken van een kinderzitje voor uw kind in de taxi’s.

 

BETAALWIJZE

Tenslotte is het bij Taxi Muiden Schiphol uiteraard mogelijk contant betalen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om onder andere te betalen met een pinpas of creditcard. Dus hierdoor hoeft u zich verder geen zorgen te maken over de betaling.

 

Ophaalinstructies Taxi Muiden Schiphol

  • De chauffeur neemt 15 minuten nadat u geland bent contact met u op, tenzij anders afgesproken.
  • Wanneer u uw koffers heeft, loopt u zoals gezegd 1 verdieping naar boven naar de vertrekhallen.
  • Buiten bij vertrekhal 3 treft u onze taxi. Indien er onduidelijkheden zijn, of het niet kunnen vinden van de taxi direct bellen voor verdere begeleiding. 

 

LET OP!

Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat communicatie mogelijk blijft. Maar ook bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud. Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Taxi Van/Naar Taxi Reserveren
Schiphol Bereken je ritprijs
Rotterdam Airport Bereken je ritprijs
Eindhoven Airport Bereken je ritprijs
Lelystad Airport Bereken je ritprijs
Weeze Bereken je ritprijs
Dusseldorf Airport Bereken je ritprijs
Maastricht Airport Bereken je ritprijs
Brussel Zaventem (Airport) Bereken je ritprijs
Brussel Charleroi (Airport) Bereken je ritprijs
Taxi Achterberg Schiphol Sedan
Taxi Achterberg Schiphol Stationwagen
Taxi Achterberg Schiphol Bus