Taxi Achterberg Schiphol Sedan

SEDAN

Cruise Terminal Amsterdam

4 Personen

2 Koffers

2 Handbagage

Betaalwijze contact/pinnen/creditcard

Kinderzitje (mogelijk)

Taxi Achterberg Schiphol Stationwagen

STATIONWAGEN

Cruise Terminal Amsterdam

4 Personen

4 Koffers

4 Handbagage

Betaalwijze contant/pinnen/creditcard

Kinderzitje (mogelijk)

Taxi Achterberg Schiphol Bus

BUSJE

Cruise Terminal Amsterdam

8 Personen

6 Koffers

6 Handbagage

Betaalwijze contant/pinnen/creditcard

Kinderzitje (mogelijk)

Taxi Utrecht Cruise Terminal Amsterdam

Met ActieTaxi wordt u naar Cruise Terminal Amsterdam gebracht in één van onze luxe en comfortabele auto’s. Al onze auto’s zijn nieuw en niet ouder dan drie jaar. U zult worden gebracht in een personenauto, stationwagen of een taxibus. In de personenauto en de stationwagen kunnen maximaal vier passagiers en in de taxibus kunnen er maximaal acht passagiers. Al onze auto’s zijn schoon en rookvrij.

Taxi Utrecht Cruise Terminal

Net zo gemakkelijk als dat we u brengen naar Cruise Terminal Amsterdam kunnen wij u ook ophalen van Cruise Terminal Amsterdam! Zodra u uit het Cruise bent gestapt neemt u contact op met ActieTaxi. Hiermee zorgt u ervoor dat er zo snel mogelijk één van onze taxichauffeurs klaar staan voor u. Nadat u uw koffers heeft geclaimd gaat u naar de centrale uitgang. De taxichauffeur zal op u wachten bij de afgesproken plaats.

Online u taxi reserveren met Taxi Utrecht Cruise Terminal? Dat doet u makkelijk en snel via ons online bestelformulier. Door enkele stappen te doorlopen ben u verzekerd van uw boeking. Tevens krijgt u van ons gelijk een bevestiging per mail van uw reservering. Wilt u toch liever persoonlijk die kan uiteraard ook 24 uur per dag, 7 dagen in week op 030-2040600.

Uit veiligheid voor onze passsagiers werken we bij ActieTaxi graag zo veilig mogelijk. Daarom hebben wij bij ActieTaxi speciaal voor de kinderen de mogelijkheid om te kunnen zitten in een kinderzitje. Door het gebruiken van kinderzitjes kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen zo veilig mogelijk van de ophaalplaats naar de eindbestemming kunnen reizen.

U kunt bij ActieTaxi natuurlijk contant betalen. Maar bij ActieTaxi bieden we de klant graag nog meer mogelijkheden. En daarom kunt u bij ons ook betalen met een pinpas en een creditcard, zodat we het u zo makkelijk mogelijk kunnen maken.

  • U dient klaar te staan op de afgesproken tijd.
  • U dient rechtstreeks van A naar B te worden vervoerd, anders is het €10,- per tussenstop in dezelfde stad.
  • ActieTaxi kan niet aansprakelijk worden gesteld als u uw vlucht mist door: files, autopech of extreme weersomstandigheden.
  • Als u ervoor kiest om te betalen met een pinpas dan zijn daar geen extra kosten aangebonden. Indien u ervoor kiest om te betalen met een creditcard dan komt er €4,50 extra transactiekosten bij.
  • ActieTaxi houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen.
  • Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang van de ritopdracht of binnen 2 uur nadat de ritopdracht bij ons is binnen gekomen.
  • Als u een tussenstop wilt maken in dezelfde stad als dat u bent opgehaald dan kost dit €10,- extra. Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bij ActieTaxi is het ook mogelijk om een tussenstop te maken vanaf de ophaalpunt tot aan eindbestemming Cruise Terminal Amsterdam. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er nog één of meerdere passagiers moeten worden opgehaald of omdat er nog spullen moeten worden opgehaald. Indien dit een tussenstop is in dezelfde stad dan kost dit €10,- extra. Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.